+90 312 3977236
Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

Kastamonu Güneşten Elektrik Üretimi ile Tanışıyor

Türkiye’de Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi konusunda uzman öncü kuruluş olan DEPAR SOLAR Kastamonu ilimizde Gökber Proje Ltd. Şti. Genel Müdürü Erol Berker ile Yetkili Bölge Bayilik Anlaşması imzalayarak bölgemizi yeni bir teknoloji ile tanıştırdı.

Türkiye’de Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi konusunda uzman öncü kuruluş olan DEPAR SOLAR Kastamonu ilimizde Gökber Proje Ltd. Şti. Genel Müdürü Erol Berker ile Yetkili Bölge Bayilik Anlaşması imzalayarak bölgemizi yeni bir teknoloji ile tanıştırdı. Güneş Enerjisi potansiyeli açısından Türkiye’nin bütün bölgelerinin Avrupa’ya oranla iki kat fazla potansiyele sahip olduğunu belirten firma yetkilileri Kastamonu için güneş enerjisinin gelecekte önemli bir elektrik üretim kaynağı olacağını belirtmektedir.

Bilindiği gibi Türkiye’nin Toplam elektrik üretiminin %60’ı döviz ödeyerek ithal ettiğimiz Doğalgaz’dan elde edilmektedir. Bu durum ise ülke ekonomisine ağır bir yük getirmektedir. Güneş Enerjisi ise açısından ülkemiz oldukça zengin bir potansiyele sahiptir.

Ürün portföyünde Güneş Enerjisi santralleri, güneş enerjili Jeneratörler-Güç Kaynakları, Güneş Enerjili Sulama Sistemleri, Ledli Tasarruflu Aydınlatma Elemanları, Ledli Sokak ve Çevre Aydınlatma, Güneş Enerjili Yayla-Bağ Evi Aydınlatma Sistemleri, Güneş Enerjili Kombi Güç Kaynakları, Arıcılık Sistemleri, Güneş Enerjili Trafik Sinyalizasyon işaretleri, Güneş Enerjili Kamera ve Mobese sistemleri, Güneş Enerjili Telekom Baz İstasyonları, Güneş Enerjili Asansör Jeneratörleri gibi yüzlerce ürüne sahip olan Depar Solar ürünleri ile birlikte Kastamonu’ya birçok yenilik ve hizmet getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Erol Berker "Daha detaylı bilgi almak, merak ettiğiniz her soru için tanışmak ve kahvemizi içmek için merkezimize tüm Kastamonu ve Bölge halkını davet ediyoruz" dedi.

Her yıl milyonlarca ton karbonmonoksit ve diğer zehirli gazlar dünya atmosferine atılmaktadır. Hızla kirlenen çevre için uygulanabilecek en verimli enerji çözümlerini yenilenebilir enerji kaynakları olan güneş, rüzgar ve hidrolik enerji kaynakları ile ilgili uzman kadroları bünyesinde barındıran Depar Solar çocuklarımıza temiz, sağlıklı bir çevre ve geleceğin sağlanması için çalışmaktadır.

Çevre bilinci ile hareket edin veya uzun vadede enerji tasarrufu amaçlayın, DEPAR SOLAR’ın size sunabileceği alternatifleri öğrenmek için Kastamonu’da Gökber Proje’ye gelerek bilgi alın. Gökber Proje Yetkilisi Erol Berker "Evinize kuracağımız bir güneş enerjisi sistemi ile dilediğiniz miktarda elektrik enerjisi sağlayabilirsiniz. İster sadece TV, buzdolabı ve aydınlatma için küçük bir sistem, isterseniz TV, buzdolabı, elektrik sobası gibi A’danZ’ye bütün elektrik ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz daha büyük sistemler. Hepsi kendi elinizde. Yapmanız gereken tek şey bize kullanmak istediğiniz elektrikli ev aletlerinin listesini vermek. Sistem kurulumundan sonra herhangi bir bakım gerektirmemekte ve işletme sermayesi sıfır  olması sebebiyle gerek apartman gerekse müstakil evlerde, yayla evlerinde, bağ evlerinde, çiftlik evlerinde ve arazide aklınıza gelen her yerde kurulma imkanına sahiptir. Güneş enerjisi toprağa düşerek kaybolmasın, cebinize elektrik faturası olarak girsin, hem elektriğiniz bedavaya gelsin hem elektrik kesintilerinden etkilenmeyerek rahat edin, hem de elektrik zamlarını önümüzdeki 25 sene için dert etmeyin" şeklinde konuştu.

Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için buraya tıklayınız

Kastamonu Güneşten Elektrik Üretimi ile Tanışıyor

*

*