+90 312 3977236
Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

İptal / İade ve Teslimat Politikası

İptal/İade Koşulları

Deparsolar.com müşterileri orjinal ambalajı bozulmamış, hasar verilmemiş ve kullanılmamış ürünleri 7 gün içerisinde iade edebilirler. Müşteriler bu konudaki isteklerini e-posta ile bildirerek müşteri hizmetleri yetkilisinin yönlendirmesi ile ürün iade prosedürünü uygularlar. İade/iptal edilen ürünler tarafımıza yukarıda belirtilen şekilde ulaştırıldıktan sonra ücreti 10 iş günü içinde alış-verişte kullanmış olduğunuz kredi kartına iade edilecektir. Ücretin hesabınıza geçmesi bankanıza göre 1-5 gün içinde değişebilmektedir.

Hasarlı veya Kayıp Ürünler

Deparsolar.com müşterileri, teslimat sırasında fark edilen yanlış ya da hasarlı ürünü teslim almayıp e-posta yoluyla bildirmek suretiyle görevliye geri iade edebilirler. Böyle bir durumda, yeni teslimatın tarih ve saatini, görevliye bildirebilirler. Bildirmemesi durumunda müşteriye e-maille ulaşılacak ve bu bilgiler alınacaktır. Teslimattan sonra fark edilen hataları, 2 gün içinde e-posta yoluyla bize bildirdiği taktirde ürünler kendisinden kısa süre içinde geri alınacak ya da eksik olan ürün müşteriye ulaştırılacaktır.

Eğer 5 iş günü geçildiği halde ürün müşteriye ulaşmadıysa müşteri bunu Deparsolar.com’ ye bildirmelidir. Dağıtım kanalıyla yapılan bilgi alış-verişi sonucunda gönderinin durumu netleştirilerek müşteriye bilgi verilecektir.

Ürünlerde meydana gelen arıza ve hasar sözkonusu olduğu zaman Deparsolar.com en yakın bayi/servise yönlendirecek ya da ürünün Ankara merkez teknik servis/deposuna ulaştırılmasını talep edecektir. Gerekli bakımlar/tamirat garanti kapsamına giren çerçevede yapılacak, garanti kapsamı dışında kalan durumlarda müşteriye bilgi verilecektir ve sonrasında tamirat gerçekleştirilecektir.  

 

Teslimat Politikası

Deparsolar.com şu anda Türkiye ve KKTC dahilinde ürün dağıtımı yapmaktadır. Türkiye’nin tüm illerine Deparsolar.com ürünleri ulaştırılabilmektedir. Sipariş takibinizi elinizde bulunan sipariş numarası ile Sipariş Takibi bölümümüzden yapabilirsiniz.

Deparsolar.com’un taşıma prosedüründeki çözüm ortağı PTT Kargo ve Sürat Kargo’dur. Gönderi işleminin tüm aşamaları “Depar Solar” markası altında yapılmayabilir. Ancak Depar Solar nihai olarak ürünlerin son kullanıcıya kusursuz şekilde ulaştırılmasını takip eder, kargo taşımasındaki sorumluluk müşteriye/bayiye aittir. Ürünler stokta belirtildiği zaman aralığında size teslim edilir.

Özel durumlar dışında Deparsolar.com’dan satın alınan ürünler faturası ile birlikte siparişin verilmesinden itibaren Istanbul içine en geç 3 iş günü, Istanbul dışına ise en geç 5 iş günü içerisinde ulaştırılır.

Özel durumlar kapsamına resmi ve bölgesel tatiller, yılbaşı ve birleştirilmiş Dini bayram tatilleri girer. Bu tatillerde dağıtım çözüm ortakları çalışmadığından sipariş girişi tarihine bağlı olarak sevkiyat tatil sonrasına kalabilir.

Ayrıca Deparsolar.com’dan sipariş verilen bir ürünün stok problemi olması durumunda derhal müşteri ile irtibata geçirilerek bilgi verilir.

Nakliye ücretleri ürün ağırlık ve hacmine göre değişmekte olup bu kargo ücreti sipariş sırasında kredi kartı bilgileri ekranında görünmemektedir. Kargo ücreti hiçbir zaman Deparsolar.com tarafından tahsil edilmemektedir ve ücret her şartta alıcıya aittir.

Sipariş verilen bir ürünün (iade koşullarına göre uygun olma şartı ile) iptal edilmesi ya da iade edilmesi halinde kargo ücreti müşteriye ait kalacaktır.

İptal / İade ve Teslimat

Duyurular
  • Kastamonu Güneşten Elektrik Üreti...
    "Türkiye’de Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi konusunda uzman öncü kuruluş olan DEPAR SOLAR Kastamonu ilimizde Gökber Proje Ltd. Şti. Genel Müdürü Erol Berker ile Yetkili Bölge Bayilik Anlaşması imzalayarak bölgemizi yeni bir teknol..."
  • Depar Solar’dan yine bir yenilik ...
    "Iphone, Ipad, Samsung, Balckberyy gibi akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için özel olarak üretilen güneş paneli ve aküsü üzerinde olan yeni ve inovatif bir masadır."
  • İnternet Sitemiz Kullanımı Hakkın...
    "Değerli Ziyaretçilerimiz, sitemiz ticari müşteri ve bayilerimize..."
  • Depar Solar’dan Erzincanlı Yaylac...
    "İliç Kaymakamlığı ve İliç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, ilçede göçer hayvancılık yapan küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yönelik olarak hazırlanan Aydınlık Çadırlar Projesi hayata geçirildi. Depar Solar..."
  • Depar Solar & Victron Energy İşbi...
    "VICTRON ENERGY ve DEPAR SOLAR arasında varılan anlaşmaya göre bundan böyle tüm Victron Ürünleri hem Türkiyede hem Irak, Suriye ve Afrika ülkelerinde DEPAR SOLAR satış kanallarında...."
Konuk Defteri

Tüm mesajları okumak ve mesaj yazmak için tıklayınız.

  • "Ürünlerinizi çok kaliteli ve kullanışlı. Kış aylarında bile bu kadar verim alacağımı düşünmüyordum. Beni kablo ve tesisat masrafından da kurtardığınız iç..."
    Mustafa KOL
  • "ürünleri aldıkdan sonra ben de çok memnun kaldım..elektrik parası vermiyorsunuz bundan daha güzel ne olabilir ki.. Firmanın ciddi ve güvenilir olması da..."
    sabahat terekeci
  • "ÜRÜNLERLE İLGİLİ TEREDDÜTÜM VARDI ANCAK SATIN ALINCA HAYRAN KALDIM."
    Cemal Sezen
  • "almayı düşünüyorum,ancak batarya 12 saat olursa çok iyi olur.. "
    sabahat
  • "Ürünleriniz çok güzel ve orijinal, tebrik ediyorum."
    SAMET K.